SPORTÁG VÁLASZTÓ

Rendezvényeinken sok fajta mozgás és sport lehetőséggel ismerkedhetnek meg a kutyák, köztük több olyannal, ami otthon is végezhető, segít a kutyát megfelelő kondicióban tartani, fogyasztani, ha szükséges. Természetesen egyetértünk a mondással, miszerint "fáradt kutya jó kutya", és elmondhatjuk, hogy edzéseinkről nagyon sok jó kutya szokott hazamenni. :)

Fő tevékenységünk az agárpályás edzések és versenyek, havi 1-2 alkalommal szervezünk ilyeneket, mindig kiegészítve az rendezvényt a kezdők felkészítésével. Ehhez kapcsolódik az úgynevezett "nyúlpecázás", amiről írunk majd, és otthon is gyakorolható.

Szintén agaras sport a coursing, kiváló szórakozás a kutyáknak és szintén remek edzésforma.

"KONDI Show" rendezvényeinken sok más sport ágazatot is bemutatunk, érdemes róluk elolvasni a cikekket, és eljönni kipróbálni is őket, mert ami sokszor furcsa és idegen a gazdiknak, annyira élvezetes lehet a kutyának.

Jó tanulmányozást kívánunk, és várunk mindenkit szeretettel rendezvényeinken!Elérhetőség

A Lelkes Csapatot terrieres gazdik hozták létre, akik ki akarták próbálni kutyáikat agárpályán. Mára rengeteg terrier fajta képviselteti magát Csapatunkban, de sok más fajta is. Örömmel fogadunk Csapatunkba keverék kutyusokat.

Szervezünk edzéseket az Isaszegi Agárpályán teljesen kezdőknek, haladóknak, és nagy népszerűségnek örvendenek versenyeink, amiket Lelkes Versenyeknek hívunk, és évente háromszor rendezünk meg.
Bárkinek ajánlom programjainkat, akik szeretnék jól lefárasztani kutyáikat, vagy szeretnék megnézni, mi az a zsákmányszerző ösztön, ami alapvetően minden kutyában benne van.
Jó futkározást kívánunk minden Lelkes Kutyusnak!